Det er en livsstil at have en Weber grill, og den skal passes og plejes, som var det dit kæreste eje.
Weber grillen går forud for alt andet, regner det, skal den dækkes til, før vasketøjet hentes ind
Jeg har samlet 10 GRATIS råd til din Weber grill, så du får mest muligt udbytte og glæde ud af den.
- Brug grillstarter
- Netto-briketter er gode nok til koteletter og pølser
- Brug de dyre briketter, hvis du vil have lang brændtid
- Varm risten op inden du rengør den
- Placer kul afhængig af hvad du laver, en steg kræver indirekte varme, så kulholderne står i hver sin side, mens pølser og kotelettet med fordel kan have kulholderne i midten eller begge “til en side”
- Brug flûte-rist, og sørg for at de ikke står direkte over kullene, de skal “bages” under kuplen, og ca. 5-10 minutter længere end pølser og koteletter
- Brug en steg-holder til stegen, og placer kul i siderne, så der er plads til en dryp-bakke i midten, der opsamler væden til verdens bedste sovs
- Gå ikke fra grillen når du griller. Det er fristene, der er jo låg på, men pludselig er det ikke færdigt, men sort.
- Sluk for din Weber grill når du er færdig med at grille, så kan du genbruge resterne fra briketterne næste gang
- Sørg for at dække din Weber grill til med et cover/dækken, så den ikke ruster
…
God fornøjelse / bon apetit
Skriv et svar