Klinksgaard.dk

Familien, opskrifter og rejser

  • Opskrifter
    • Aftensmad
      • Flæskesteg
      • 3 tips til sprød svær på flæskestegen
      • Lammekølle med hvidløg
      • Brunede kartofler – bedstemors opskrift på brunede sukkerkartofler
      • Koge kartofler siger du?
      • Søde kartofler i ovn som kartoffelbåde
      • Entrecôte på Weber Grill
      • Barbeque marineret flæskesteg på Weber Gasgrill
    • Forretter
    • Lette retter
      • Skyr som sund morgenmad
      • Salater og hjemmelavede dressinger
    • Saucer
      • Rødvinssauce
      • Lækker marinade til kyllingefiletter
      • Tomatsovs til pizza og lasagne
      • Verdens bedste sovs til flæskesteg
      • Bechamelsauce
    • Bageopskrifter
      • Bageopskrifter
      • Kage
        • Chokoladekage opskrifter
        • Chokoladekage med is
  • Desserter
    • Pandekager
      • Amerikanske pandekager
      • Bananpandekager
      • Pandekager med is og topping til dessert
    • Opskrifter til jul
      • Æbleskiver med kærnemælk
      • Pebernødder med en snert af nelliker
      • Lækre sprøde vaniljekranse med julehygge
      • Lækre sprøde brunkager
    • Fastelavnsboller
      • Gammeldags fastelavnsboller med chokolade
      • Fastelavnsboller med creme og glasur
    • Chokoladekage opskrifter
    • Pandekager
  • Vi anbefaler
  • Blog
  • Om
    • Min konto
    • Cookie og Privatliv
    • Copyright
    • Rygestop
Klinksgaard.dk / Saucer og sovser / Bechamelsauce

Bechamelsauce

Bechamelsauce er en fed ostesovs, der bruges oven på et eller andet, f.eks. lasagne, pasta med kødsovs (lasagnette) eller til flødebagte kartofler uden fløde.

Bechamelsovs kan også bruges til andre retter du synes der kan have et “låg” af ostesovs.

Det bliver endnu bedre med lidt ekstra revet ost oven på, men det er selvfølgelig en smagssag, og et spørgsmål om kalorier!

Bechamel sauce
Bechamel sauce

Ingredienser

Afhængig af hvad det er du kokkererer, kan du med fordel bruge dobbelt på mel og vand, hvis ostesovsen skal være noget tykkere.

  • 1 dl vand
  • ½ dl mel
  • ingefær
  • 150 gram revet ost
  • ½ liter mælk

 

Tilberedning

  • Lav en meljævning, jeg foretrækker mel-shake
  • Hæld meljævningen i ny gryde
  • Varm op (husk at røre når det koger)
  • Tilsæt ingefær mælk og ost
  • Rør rundt, til osten er smeltet
  • Hæld over den ret du har lavet!

…

God fornøjelse / bon apetit

Michael Bredahl

Saucer og sovser

Lækre saucer til hverdag og fest

Lækre saucer til hverdag og fest

Saucer er det der giver smagen til almindelig kedeligt tilbehør. Hvis du serverer ris, kartofler eller grøntsager, skal der bare være en sovs til, der kan få det hele til at glide nemmere ned.
Rødvinssauce - opskrift på rødvinssovs til lækkert mørt kød

Rødvinssauce - opskrift på rødvinssovs til lækkert mørt kød

Rødvinssauce kan bruges til de fleste lækre møre stege, og så har du en god undskyldning for at tage et glas under tilberedningen.
Lækker marinade til kyllingefiletter

Lækker marinade til kyllingefiletter

Når der skal grilles eller laves lækkerier med mindre stykker kød, kan det godt betale sig at marinere kødet.
Tomatsovs til pizza og lasagne

Tomatsovs til pizza og lasagne

Når du skal lave pizza eller lasagne, skal du have den helt perfekte tomatsovs. Den hjemmelavede er bare bedst.
Verdens bedste sovs til flæskesteg

Verdens bedste sovs til flæskesteg

Når du laver flæskesteg med sprød svær , skal du gemme saften, det giver verdens bedste sovs til flæskesteg .
Bechamelsauce

Bechamelsauce

Bechamelsauce er en fed ostesovs, der bruges oven på et eller andet, f.eks. lasagne, pasta med kødsovs (lasagnette ) eller til flødebagte kartofler uden fløde .

Giv en stemme og skriv en kommentar

Få overblikket
recipe image
Opskrift
Bechamel sauce
Michael Bredahl
Oprindelig dato
2011-03-10
Forberedelsestid
5
Tilberedelsestid
10
Total tid
15
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 12 Review(s)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Konkurrence

Vind 2000 kr!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Bagetid.dk eller Økologisk Supermarked. (Konkurrencebetingelser)

* = Obligatorisk felt
Konkurrence

Vind 2000 kr!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Bagetid.dk eller Økologisk Supermarked. (Konkurrencebetingelser)

* = Obligatorisk felt

Seneste kommentarer

  • Michael Bredahl til Den bedste grillkylling er Pipfugl på dåse
  • erik bøgesø til Den bedste grillkylling er Pipfugl på dåse
  • Michael Bredahl til Nemme havregrynsboller der kan være glutenfri
  • Louise til Nemme havregrynsboller der kan være glutenfri
  • Restaurant Fredericia til Flæskesteg

Kategorier

  • Forretter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Lette retter
  • Salater
  • Saucer
  • Desserter
  • Bageopskrifter
  • Ferie
  • Påske

Copyright © 2023 Klinksgaard.dk - en del af Michael-Bredahl.dk - CVR: 2146 6107 - Pinterest - GMB - FB -

Kaloriefrie Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer.

Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden og levere personaliseret indhold i målrettet markedsføring på internettet

samt indsamling af anonym brugerstatistik. Når du klikker dig videre på siden, accepterer du cookies til disse formål. Indstillinger.

Konkurrence

TILMELD VORES NYHEDSBREV

VIND 2000 kr!

Nej tak

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Bagetid.dk eller Økologisk Supermarked. (Konkurrencebetingelser) Du får en email der skal bekræftes, inden du er med i lodtrækninen. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen, men så forlader du også lodtrækningen :)

Klinksgaard.dk
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privatliv oversigt

Denne hjemmeside bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookie informationerne gemmes i din browser, og betyder at du kan genkendes når du vender tilbage til vores hjemmeside, og hjælper vores team med at forstå hvilke dele af hjemmesiden der er mest interessante og brugbare.

Du kan justere alle dine cookie indstillinger ved at bruge de punkter der er.

Strengt nødvendige cookies

Strengt nødvendige cookies bør accepteres al tid, så vi kan gemme indstillingerne for dine cookie indstillinger.

Hvis du ikke accepterer denne cookie, kan vi ikke gemme dine indstillinger. Det betyder at hver gang du besøger vores hjemmeside, vil vi være nødt til at spørge dig igen om du vil acceptere eller afvise dem.

Øvrige cookies

Denne hjemmeside bruger ekstra cookies:

Diverse plugins, der hjælper med til at huske dine valg rundt om på hjemmesiden.

Accepter venligst de strengt nødvendige cookies først, så vi kan gemme dine indstillinger!

Cookie politik

Mere information om vores Cookie Politik