Kage til dessert
Kage er noget vi altid kan bruge, det er indbegrebet af hygge, og hver gang vi skal have en festlig sammenkomst, eller møde på kontoret, skal der være en form for kage.
Ingredienserne har ændret de sidste mange år, fra masser af mel og sukker, til mere fiberrige melblandinger, og sukkeret erstattet af sødemidler. Her er de rigtige opskrifter, med den gode smag. Dem hvor du kun skal tage ét lille stykke. Men her er også dem der kaldes “sunde” 🙂
Chokoladekage
Med en grunddej til chokoladekage, kan du reelt set lave mange forskellige former for chokoladekage. Det kan være de klassiske, som cup-cakes og brownies eller som kombinerede desserter, f.eks. chokoladekage med is, eller til dem der ikke kan tåle mælk og æg er der veganer chokoladekagen.
Pandekager
Der findes et utal af forskellige typer pandekager. Alt lige fra madpandekager som Tortillas og Wrap, over morgenmad som brunchpandekager og Amerikanske pandekager, til klassiske dessert pandekager og pandekager med is. Uanset hvilken type du vælger, er de grundlæggende ingredienser og arbejdsmetoder meget ens.
…
God fornøjelse / bon apetit
Skriv et svar