Klinksgaard.dk

Familien, opskrifter og rejser

  • Opskrifter
    • Aftensmad
      • Flæskesteg
      • 3 tips til sprød svær på flæskestegen
      • Lammekølle med hvidløg
      • Brunede kartofler – bedstemors opskrift på brunede sukkerkartofler
      • Koge kartofler siger du?
      • Søde kartofler i ovn som kartoffelbåde
      • Entrecôte på Weber Grill
      • Barbeque marineret flæskesteg på Weber Gasgrill
    • Forretter
    • Lette retter
      • Skyr som sund morgenmad
      • Salater og hjemmelavede dressinger
    • Saucer
      • Rødvinssauce
      • Lækker marinade til kyllingefiletter
      • Tomatsovs til pizza og lasagne
      • Verdens bedste sovs til flæskesteg
      • Bechamelsauce
    • Bageopskrifter
      • Bageopskrifter
      • Kage
        • Chokoladekage opskrifter
        • Chokoladekage med is
  • Desserter
    • Pandekager
      • Amerikanske pandekager
      • Bananpandekager
      • Pandekager med is og topping til dessert
    • Opskrifter til jul
      • Æbleskiver med kærnemælk
      • Pebernødder med en snert af nelliker
      • Lækre sprøde vaniljekranse med julehygge
      • Lækre sprøde brunkager
    • Fastelavnsboller
      • Gammeldags fastelavnsboller med chokolade
      • Fastelavnsboller med creme og glasur
    • Chokoladekage opskrifter
    • Pandekager
  • Vi anbefaler
  • Blog
  • Om
    • Min konto
    • Cookie og Privatliv
    • Copyright
    • Rygestop
Klinksgaard.dk / Pandekager / Sunde glutenfri bananpandekager

Sunde glutenfri bananpandekager

Der er altid plads til pandekager, og denne gang skal de være med banan, og de skal være glutenfri!

Glutenfri bananpandekager

Glutenfri bananpandekager
5 fra 1 stemme
Udskriv

Sunde glutenfri bananpandekager

Ret Pandekager
Køkken Dansk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 10 Stk
Kalorier 51 kcal
Forfatter Michael Bredahl

Ingredienser

  • 2 Stk Æg
  • 2 Stk Bananer
  • 40 gram Rismel
  • 1 Spsk Loppefrøskaller/fiber HUSK
  • 0,25 tsk Salt
  • Olie Lidt olie til stegning

Tilberedning

  1. Sæt panden over så den kan nå at blive gennemvarm, på svag til middel varme

  2. Det hele blandes (undtagen olien til stegning) i en blender, og blendes til dejen er cremet

  3. Hæld et par dråber olie på panden (prøv dig frem, det afhænger af dejens konsistens, hvor meget der er nødvendigt)

  4. Hæld lidt dej på panden, brug evt. et deciliter mål. Brug 2 spsk dej til hver pandekage, så er de nemmere at styre, og der kan nok være 3 på panden ad gangen

  5. Pandekagerne bages ca. 1½ minut på hver side, og vendes med en paletkniv. Læg mærke til hvor mørke de bliver, og juster tiden efter det.

Servering af glutenfri pandekager

Til de glutenfri pandekager, kan du servere det samme som til de helt almindelige pandekager.

Mange laver en creme der kan lægges ovenpå, og så tilsætte lidt blåbær og/eller hindbær for at give dem et mere frugtrigt præg.

Endelig er der mange der bruger bananer, chokolade, marmelade og enten sukker eller flormelis, for at give dem et endnu sødere dessertpræg.

…

God fornøjelse / bon apetit

Michael Bredahl


Opskrifter på pandekager

[wudpagelist cat=”509″ title=”Pandekager”]

Giv en stemme og skriv en kommentar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Seneste kommentarer

  • Michael Bredahl til Den bedste grillkylling er Pipfugl på dåse
  • erik bøgesø til Den bedste grillkylling er Pipfugl på dåse
  • Restaurant Fredericia til Flæskesteg
  • Michael Bredahl til Entrecôte på Weber Grill
  • Kaj Søndergaard til Entrecôte på Weber Grill

Kategorier

  • Forretter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Lette retter
  • Salater
  • Saucer
  • Desserter
  • Bageopskrifter
  • Ferie
  • Påske

Copyright © 2025 Klinksgaard.dk - en del af Michael-Bredahl.dk - CVR: 2146 6107 - Pinterest - GMB - FB -

×

Log ind

Glemt adgangskode?

Ikke oprettet endnu? Opret en konto

Konkurrence

TILMELD VORES NYHEDSBREV

VIND 2000 kr!

Nej tak

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Bagetid.dk eller Økologisk Supermarked. (Konkurrencebetingelser) Du får en email der skal bekræftes, inden du er med i lodtrækninen. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen, men så forlader du også lodtrækningen :)