Der er altid plads til pandekager, og denne gang skal de være med banan, og de skal være glutenfri!
Sunde glutenfri bananpandekager
Ingredienser
- 2 Stk Æg
- 2 Stk Bananer
- 40 gram Rismel
- 1 Spsk Loppefrøskaller/fiber HUSK
- 0,25 tsk Salt
- Olie Lidt olie til stegning
Tilberedning
-
Sæt panden over så den kan nå at blive gennemvarm, på svag til middel varme
-
Det hele blandes (undtagen olien til stegning) i en blender, og blendes til dejen er cremet
-
Hæld et par dråber olie på panden (prøv dig frem, det afhænger af dejens konsistens, hvor meget der er nødvendigt)
-
Hæld lidt dej på panden, brug evt. et deciliter mål. Brug 2 spsk dej til hver pandekage, så er de nemmere at styre, og der kan nok være 3 på panden ad gangen
-
Pandekagerne bages ca. 1½ minut på hver side, og vendes med en paletkniv. Læg mærke til hvor mørke de bliver, og juster tiden efter det.
Servering af glutenfri pandekager
Til de glutenfri pandekager, kan du servere det samme som til de helt almindelige pandekager.
Mange laver en creme der kan lægges ovenpå, og så tilsætte lidt blåbær og/eller hindbær for at give dem et mere frugtrigt præg.
Endelig er der mange der bruger bananer, chokolade, marmelade og enten sukker eller flormelis, for at give dem et endnu sødere dessertpræg.
…
God fornøjelse / bon apetit
Skriv et svar