Klinksgaard.dk

Familien, opskrifter og rejser

  • Opskrifter
    • Aftensmad
      • Flæskesteg
      • 3 tips til sprød svær på flæskestegen
      • Lammekølle med hvidløg
      • Brunede kartofler – bedstemors opskrift på brunede sukkerkartofler
      • Koge kartofler siger du?
      • Søde kartofler i ovn som kartoffelbåde
      • Entrecôte på Weber Grill
      • Barbeque marineret flæskesteg på Weber Gasgrill
    • Forretter
    • Lette retter
      • Skyr som sund morgenmad
      • Salater og hjemmelavede dressinger
    • Saucer
      • Rødvinssauce
      • Lækker marinade til kyllingefiletter
      • Tomatsovs til pizza og lasagne
      • Verdens bedste sovs til flæskesteg
      • Bechamelsauce
    • Bageopskrifter
      • Bageopskrifter
      • Kage
        • Chokoladekage opskrifter
        • Chokoladekage med is
  • Desserter
    • Pandekager
      • Amerikanske pandekager
      • Bananpandekager
      • Pandekager med is og topping til dessert
    • Opskrifter til jul
      • Æbleskiver med kærnemælk
      • Pebernødder med en snert af nelliker
      • Lækre sprøde vaniljekranse med julehygge
      • Lækre sprøde brunkager
    • Fastelavnsboller
      • Gammeldags fastelavnsboller med chokolade
      • Fastelavnsboller med creme og glasur
    • Chokoladekage opskrifter
    • Pandekager
  • Vi anbefaler
  • Blog
  • Om
    • Min konto
    • Cookie og Privatliv
    • Copyright
    • Rygestop
Klinksgaard.dk / Pandekager / Canadiske pandekager

Canadiske pandekager

De Canadiske pandekager er i størrelse nærmest midt imellem de almindelige danske pandekager, og de amerikanske brunch pandekager.

Der er bagepulver i, så de hæver, men ikke så meget som de amerikanske.

De minder mest om de amerikanske pandekager i konsistens, men der er ikke æg i, hvilket kan være en fordel for nogle.

Canadiske pandekager

Canadiske pandekager
Udskriv

Canadiske pandekager

De Canadiske pandekager bruges også som brunchpandekager, så du kan med fordel servere dem med toastbrød, bacon og æg, enten scrambled, spejlæg eller røræg. Og husk sirup, det er en af de vigtigste detaljer, til den type pandekager.

Ret Pandekager
Køkken Canada
Keyword Canadiske pandekager, Pandekagedej, Pandekager
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 10
Kalorier 92.9 kcal
Forfatter Michael Bredahl

Ingredienser

  • 180 g hvedemel
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 2,5 dl mælk
  • 2 tsk olie

Tilberedning

  1. Mælk og olie røres sammen i en skål

  2. De øvrige ingredienser tilsættes under omrøring

  3. Pandekagedejen kan med fordel sættes på køl i en halv til en hel time inden brug

  4. Pandekagerne hæver lidt, så pandes sættes på middel varme, da de ellers bliver sorte

  5. Tilsæt et par dråber olie eller andet fedtstof på panden til den første pandekage

  6. Hæld en afmålt mængde pandekagedej på panden, ikke over ½ dl. Der kan ca. være 3 pandekager på en almindelig pandekagepande

  7. Når pandekagerne bliver matte og tørre, skal de vendes. Hvis de er for mørke, kan du skrue lidt ned, eller vende dem lidt før næste gang.

  8. Tildæk dem med et viskestykke, eller sæt dem i ovnen for at holde dem varme indtil servering

  9. De Canadiske pandekager kan også laves dagen før, og opvarmes i ovn eller mikroovn lige inden servering.

Servering og tilbehør

De Canadiske pandekager bruges også som brunchpandekager, så du kan med fordel servere dem med toastbrød, bacon og æg, enten scrambled, spejlæg eller røræg. Og husk sirup, det er en af de vigtigste detaljer, til den type pandekager.

…

God fornøjelse / bon apetit

Michael Bredahl


Opskrifter på pandekager

[wudpagelist cat=”509″ title=”Pandekager”]

Giv en stemme og skriv en kommentar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Seneste kommentarer

  • Michael Bredahl til Den bedste grillkylling er Pipfugl på dåse
  • erik bøgesø til Den bedste grillkylling er Pipfugl på dåse
  • Restaurant Fredericia til Flæskesteg
  • Michael Bredahl til Entrecôte på Weber Grill
  • Kaj Søndergaard til Entrecôte på Weber Grill

Kategorier

  • Forretter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Lette retter
  • Salater
  • Saucer
  • Desserter
  • Bageopskrifter
  • Ferie
  • Påske

Copyright © 2025 Klinksgaard.dk - en del af Michael-Bredahl.dk - CVR: 2146 6107 - Pinterest - GMB - FB -

×

Log ind

Glemt adgangskode?

Ikke oprettet endnu? Opret en konto

Konkurrence

TILMELD VORES NYHEDSBREV

VIND 2000 kr!

Nej tak

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Bagetid.dk eller Økologisk Supermarked. (Konkurrencebetingelser) Du får en email der skal bekræftes, inden du er med i lodtrækninen. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen, men så forlader du også lodtrækningen :)