De Canadiske pandekager bruges også som brunchpandekager, så du kan med fordel servere dem med toastbrød, bacon og æg, enten scrambled, spejlæg eller røræg. Og husk sirup, det er en af de vigtigste detaljer, til den type pandekager.
Mælk og olie røres sammen i en skål
De øvrige ingredienser tilsættes under omrøring
Pandekagedejen kan med fordel sættes på køl i en halv til en hel time inden brug
Pandekagerne hæver lidt, så pandes sættes på middel varme, da de ellers bliver sorte
Tilsæt et par dråber olie eller andet fedtstof på panden til den første pandekage
Hæld en afmålt mængde pandekagedej på panden, ikke over ½ dl. Der kan ca. være 3 pandekager på en almindelig pandekagepande
Når pandekagerne bliver matte og tørre, skal de vendes. Hvis de er for mørke, kan du skrue lidt ned, eller vende dem lidt før næste gang.
Tildæk dem med et viskestykke, eller sæt dem i ovnen for at holde dem varme indtil servering
De Canadiske pandekager kan også laves dagen før, og opvarmes i ovn eller mikroovn lige inden servering.
Opskrifter fra klinksgaard.dk