Den klassiske metode er at blande det våde og det tørre for sig, inden det hele blandes og piskes.
Jeg har ved flere lejligheder haft hæld med blot at blande det hele sammen på en gang, ved at blande det våde først, og så drysse det tørre i under omrøring, ingrediens for ingrediens. Tør du?
Bland de tørre elementer sammen, havregryn, mel og salt, i en skål for sig selv
Mos bananerne i en anden, større skål, enten med piskeris eller en stavblender
Tilsæt æg og pisk igen
Hæld melblandingen i banan og æggeblandingen under omrøring
Pisk massen til den er fri for klumper
Stil pandekagedejen køligt i mindst en halv time, helst en time
Opvarm en pande på middel varme, eller brug en pandekage bager jeg har brugt på billedet
Hæld en anelse fedtstof på panden, er det slip-let kan du fordele et par dråber med et stykke køkkenrulle, eller helt undgå fedtstof
Hæld en lille skefuld dej på panden, og form den nogenlunde rund
Fortsæt til panden er nogenlunde fuld, men der skal være plads til at fjumre lidt med at vende pandekagerne
Når overfladen er plan glat og blank, vendes de og steges på den anden side
Normalt får de ca. 1 minut på hver side, inden de tages af
Opskrifter fra klinksgaard.dk