
Jeg er tilhænger af grillmad. Det giver bare den bedste smag, når kødet er tilberedt over gode grillkul, der giver kødet en røget smag, og en bedre sprødhed, hvis det skal til. F.eks. med en flæskesteg på Weber Grill, har du muligheden for at få en fantastisk sprød svær, der bare er bedre end fra den almindelige flæskesteg i ovnen.
Alt tilberedt på en grill smager bedre, og traditionen tro slutter vi altid af med en pølse. Helst en ostepølse, eller med bacon, eller hvad med de geniale alt-i-en langelænder pølser: Ostepølser med Samsø ost, bacon og mild chili. Uha det er guf (25,- i Netto!).
Du skal aldrig spise mere, end at der altid er plads til en pølse (mere)
Du kan grille året rundt
Jeg laver julemaden på min Weber Grill. Det kan godt være, det bliver på min Q100 (=Q1000 i dag) gasgrill, hvis vi ikke er så mange, men første år i sommerhuset blev det ved at starte med godt med grillbriketter i god tid, og jeg fik lavet flæskesteg i haven.
Til påske skal lammekøllen steges i grillen, og kalkunen (eller grilkylling) til mortens aften. Til hverdag er der koteletter af gris og kalkun, hakkebøffer, entrecôte eller pizza på grill. Selv flødebagte kartofler og opskrifter med søde kartofler kan grilles. Alt sammen får den mest fantastiske smag.
Fordele og ulemper ved forskellige grill typer
Den rigtige måde at grille på, er selvfølgelig over grillkul eller grillbriketter. Her får du den bedste smag. Ulempen er at varmen kan være lidt sværere at styre, og det tager længere tid at få gang i grillen.
Med gasgrillen er du hurtigt i gang, og du kan nemt styre temperaturen. Gassen brænder rent, hvis du lige ser bort fra, at fedtet rammer brænderen, og giver den røg der også giver smag, så du kan sagtens få fornemmelsen af grill når du spiser. Ulempen er at smagen ikke er helt det samme. Det er det bare ikke, og det er ikke lige så hyggeligt.
…
God fornøjelse / bon apetit
Viser 4 resultaterSorted by price: low to high
Seneste kommentarer